Новини Львова (cтор. 8324)

Фото для новини

20:37 3 грудня 2013 р.

Януковича і «Сім’ю» очікують санкції, - Freedom House

На думку керівника американської правозахисної організації Freedom House Кремера, застосування сили «має також спричинити за собою адресні санкції в дусі Закону Магнітського, який США прийняли, щоб притягнути до відповідальності російських чиновників, замішаних в серйозних порушеннях прав людини».

Політика

Фото для новини

20:12 3 грудня 2013 р.

МВС «чомусь» не підозрює Корчинського в штурмі Банкової (відео)

Хоч він (на фото, яке засвідчує його причетність до бійні біля Адміністрації Президента, - посередині) на запитання «Дмитре, то ваші хлопці кидаються на міліціонерів?» відповів: «Так, мої».

Політика

Фото для новини

18:19 3 грудня 2013 р.

У Львові створено швидку меддопомогу Євромайдану

У Львові самоорганізувалася ініціативна група лікарів - добровольців для виконання свого громадянського обов'язку - забезпечення здоров'я громадян, які перебувають у Києві.

Медицина

Фото для новини

18:11 3 грудня 2013 р.

Піде Азаров – прийде Медведчук чи Арбузов - експерт (відео)

Ситуація, яка склалася сьогодні, називається «політична криза», і почалася вона 3 роки тому. Так під час відеомарафону «Євромайдан: сценарії розвитку» у Львівському прес-клубі сказав голова ЛОО ГО «Комітет виборців України» Роман Кошовий.

Політика

Фото для новини

17:44 3 грудня 2013 р.

Протести в Україні – мирні, попри випадки провокацій, - «Інтерньюз-Україна» (доповнено відеосюжетами)

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» закликала журналістів з Європейського Союзу та всього світу максимально точно висвітлювати події в Україні. Дуже важливо, щоб світ знав правду про Україну і розумів мотиви поведінки її громадян. «Інтерньюз-Україна» хоче, щоб іноземні журналісти знали, що протести в Україні – мирні, попри випадки провокацій.

Політика

Фото для новини

17:22 3 грудня 2013 р.

«Нафтогаз України» і «Газпром» уже домовилися

«Нафтогаз України» і російський «Газпром» домовилися про перенесення плати за спожитий Україною в жовтні-грудні газ на весну наступного року, заявив голова правління «Нафтогазу» Євген Бакулін.

Економіка