На Львівщині загинув унаслідок ДТП водій легковика

14:38 7 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: avk.org.ua

Як повідомляє у п’ятницю прес-служба обласного управління ДАІ, він вилетів на узбіччя та в’їхав у дерево.

Ця ДТП трапилася вчора, 6 березня, близько 22-ї години на околицях Золочева. За попередніми даними, водій легковика «Mersedes Benz», 31-річний місцевий мешканець, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку.

Як наслідок, автомобіль виїхав на узбіччя та врізався у дерево. Водій цього авто зазнав тяжких травм, від яких помер згодом у лікарні.

Також постраждала 25-річна жінка, яка була пасажиром легковика. Потерпілу госпіталізовано. Медики діагностували у неї струс головного мозку, забій хребта, перелом та гематому. 

Натомість департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації інформує в п’ятницю, що ця ДТП трапилася 6 березня о 20.10 поблизу села Підгородне Золочівського району на автодорозі Львів-Кіровоград-Знам’янка, а водій 1986 року народження від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги по дорозі до лікарні. Натомість пасажирку, дружину водія автомобіля, 1988 року народження, госпіталізовано до травматологічного відділення Золочівської центральної районної лікарні. Її стан на ранок 7 березня – середньої важкості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів