Янукович боїться, щоб Тимошенко не втекла з лікарні на Майдан

21:28 1 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zn.ua

Міліція залишає територію ЦКЛ №5 (Харків), де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько 19:50 автобус із "Беркутом" виїхав із території лікарні. Незадовго до цього звідти вийшли декілька груп правоохоронців. Хвіртка до ЦКЛ знову відчинена. Як стверджують прибічники Ю.Тимошенко, на території лікарні, як і раніше, перебуває щонайменше ще один автобус із міліціонерами.

Прибічники екс-прем'єра, які чергують під лікарнею, раніше повідомили, що кількість міліції почала помітно збільшуватися близько 17.00 у неділю. За повідомленнями з інформаційних агентств, також у самій лікарні на першому та дев’ятому поверхах перебували близько 40 співробітників правоохоронних органів у цивільному одязі.

У п’ятницю перший заступник голови ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов повідомляв із посиланням на джерела в Адміністрації президента, що Тимошенко найближчим часом можуть перевезти з лікарні до Качанівської колонії. А начальник управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Євген Бараш заявив, що він такої інформації не має.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів