Сповідь «провокатора» штурму АП на Банковій

21:42 1 грудня 2013 р.

Фото до новини

Цей матеріал нібито знімає маски з учасників сутичок біля приміщення адміністрації президента. Але це - відвертість чи ще одна провокація? Відповідь дадуть наступні події.

"Так, я штурмував АП. Тому я «провокатор». А ще учора я був на Михайлівській площі, і теж у масці, і теж із палицею в руках… Правда, тоді нас не називали провокаторами. Тоді нам аплодували, на нас надіялися. Бо пам’ятали про нічну атаку «Беркуту», не хотіли знову стати «тєрпілами», шукали того, хто налагодить дієвий захист бандитам в погонах. Я не був «провокатором» навіть сьогодні вдень, коли одним із перших вступив на Майдан. Але потім я став «провокаторм»…

1 грудня ми завдали атаки першими. І що ж сталося? Дії справжніх провокаторів каталізували психологію жертви, і нас почали називати «провокаторами» та «тітушками». Під адміністрацію підійшов «шоколадний заєць» Порошенко і доклав максимум зусиль, щоб зупинити справедливий народний гнів і в’їхати на білому коні в обоз «лідерів опозиції». Як наслідок – штурм виявився невдалим.

Чому я і більшість моїх побратимів були у масках? Тому що не маємо бажання вже завтра опинитися в ІТТ, а потім, через пару днів – у Лук’янівському СІЗО. Чому ми використовувалися палиці, каміння та подібні засоби? Тому що це вулична боротьба, і йти на озброєний «Беркут» безборонним дуже нерозумно.

Чи вірили ми у перемогу? Ні, ми на неї сподівалися. Ми знали, що шанс на перемогу існує. Але у нас її вкрали. Вкрав Порошенко. Вкрали наївні лохи, які повірили його брехні і почали називати нас провокаторами. Нарешті, її вкрали лідери опозиції, які мали в розпорядженні кілька сотень тисяч чоловік, але не повели їх на боротьби.

Хлопці з «Правого сектору» з честю виконали свій обов’язок і будуть його виконувати далі. Зараз мої друзі ведуть бої з «Беркутом» біля «памятніка Лєніну». Ми будемо йти революційним шляхом доти, доки є хоч якийсь шанс на перемогу. Тому що ми – націоналісти! Тому що інакше неможна…

Нам неважливо, як нас називатимуть: провокаторами чи героями. Нам неважливо, бо ми – воїни Національної революції.

* * *

Повернувшись у посиленому складі до ідола сифілітику-леніну"беркут" по одному спробував затримувати активістів. Журналісти повідомили, що намагалися затримати депутата від "Свободи" Едуарда Леонова та брата Олега Тягнибока Андрія. Кілька осіб все ж були затримані. Принаймні декілька "беркутівців" серйозно травмовані. Бійці «Правого сектору» після запеклої сутички відступили кидаючи в бандитів фаєри та шумові гранати. Мітингувальники, які прибігли з Майдану, почувши про сутичку, скандують в бік «беркуту»: фашисти-фашисти, але поки що не вступають в сутички з бандитами в формі".

Опубліковано на сайті "Бандерівець".

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський, який активно брав участь зі своїми однопартійцями в спробі штурму Адміністрації президента, звинуватив лідерів опозиції в тому, що ті його не підтримали. Про це він написав у своєму блозі.
 
"Ми звикли до дурості керівників парламентської опозиції, однак ще не звикли до такої підлості. Ви оголосили найсміливіших людей "тітушками", "провокаторами", "найманцями" якогось Клюєва. Один з лідерів опозиції Інна Богословська заявила, що це розігрується сценарій Кремля", - захищає радикальний політик "своїх".
 
"Ви, опозиційні начальники, зрадили не тільки радикальну молодь, ви зрадили всіх, хто зараз повірив вашим закликам усунути кримінальний режим і вийшов на вулицю. Ви повели їх знову на Михайлівську, слухати ваші промови, ви залишили їх на Майдані співати пісні" , - незадоволений Корчинський мирним протестом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів