Новини Львова (cтор. 8010)

Фото для новини

15:56 3 червня 2014 р.

АТО і прикордонники обмінюються інформацією через СМС, – експерт

«Нам треба будувати стіну між Росією і Укаїною, як між Ізраїлем та Ліваном», - сказав під час відеомосту між Львовом і Донецьком на тему «Особливості охорони західного і східного кордонів України» Віталій Юрчук, експерт Центру досліджень проблем регіонального і міжнародного співробітництва.

Політика

Фото для новини

15:54 3 червня 2014 р.

За олігархів на Донбасі вмирати не хочуть, – експерт

«Заради олігархів ніхто життя своє класти не буде. Має бути максимально велика зарплата для прикордонників і військових, бо людина ризикує життям і захищає нас із вами», – зазначив під час відеомосту між Львовом і Донецьком на тему «Особливості охорони західного і східного кордонів України» незалежний донецький експерт, колишній прикордонник, полковник спецслужб Володимир Іванович (його ім’я, по батькові змінені, а прізвище з міркувань безпеки не розголошується).

Політика

Фото для новини

15:44 3 червня 2014 р.

Прикордонники охороняють, а не обороняють кордон - полковник (відео)

Прикордонники охороняють, а не обороняють кордон. На цьому під час відеомосту між Львовом і Донецьком на тему «Особливості охорони західного і східного кордонів України» наголосив полковник Геннадій Тороп, начальник відділу прикордонного контролю та реєстрації штабу Західного регіонального управління.

Політика

Фото для новини

12:39 3 червня 2014 р.

Депутати визнали незадовільною роботу Львівської облдержадміністрації

Депутати Львівської облради визнали незадовільною роботу Львівської ОДА з виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку за 2013 рі, інформує прес-служба ЛОР.

Політика