Держприкордонслужба не може створити реальний бар'єр для організованих терористичних груп, – ДПСУ

11:50 3 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Про це заявив начальник відділу з питань взаємодії із ЗМІ Держприкордонслужби Олег Слободян.

Агенція «РБК-України» інформує сьогодні, 3 червня, повідомленні «Держприкордонслужба заявляє, що не може створити реальний бар'єр для організованих терористичних груп»:

«Державна прикордонна служби України заявляє, що не може створити реальний бар'єр для того, щоб не допускати організовані терористичні групи на територію України. Про це в ефірі 5 каналу заявив начальник відділу з питань взаємодії із ЗМІ Держприкордонслужби Олег Слободян.

«У штаті Державної прикордонної служби немає важкої техніки і немає засобів ведення вогню і технічних засобів для того, щоб протидіяти і на сто відсотків не допускати проникнення на територію України озброєних організованих груп. Тому що ми будувалися і реформувалися як правоохоронний орган європейського зразка і відмовилися від військової складової. Тому зараз ми контролюємо ділянку кордону, але створити реальний механізм і реальний бар'єр для того, щоб виключити проникнення організованих терористичних груп - на жаль, ми не можемо цього зробити», – заявив Слободян.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів