У Львові судитимуть за хабар чиновника облдержадміністрації

12:00 3 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Як повідомляє у вівторок прокуратура, нею скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадовця ЛОДА.

Прес-служба обласної прокуратури інформує сьогодні, 3 червня, в повідомленні «Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадовця Львівської облдержадміністрації»:

«За процесуального керівництва прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно головного спеціаліста Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації. З’ясовано, що останній неодноразово отримував неправомірну вигоду на суму майже 9 тис. грн. від суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за вплив на прийняття рішень посадовими особами Державної екологічної інспекції у Львівській області про безперешкодне проходженню екологічного та радіологічного контролю при переміщенні товарів через митний кордон України.

У ході досудового розслідування посадовцю обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Обвинувальний акт стосовно «еколога» скеровано до суду за ч.3 ст.369-2 КК України, яка передбачає покарання у виді позбавлення волі на термін до 8 років з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів