Новини Львова (cтор. 7784)

Фото для новини

10:36 28 серпня 2014 р.

У Львові банк позичив ОСББ на вулиці Стрийській 50 тисяч грн за умови їх повернення аж із 24 відсотками

Як повідомила голова асоціації об’єднань співвласників Львова «Оберіг» Стефанія Климко, позику взяли в середині червня, а вже 1 липня довелося сплатити перший внесок.

Економіка

Фото для новини

10:17 28 серпня 2014 р.

Під Новоазовськом на Донбас вдерлися до 60 одиниць російської військової техніки, – сержант (відео)

За інформацією сержанта української армії Олексія Панька, на територію України біля Новоазовська проникли близько 60 одиниць російської військової техніки.

Політика

Фото для новини

09:15 28 серпня 2014 р.

Кадрові російські військовослужбовці воюють проти України «замість відпустки», – «прем'єр ДНР»

Так званий «керівник уряду» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» Олександр Захарченко спробував замаскувати вторгнення російської армії на схід України безглуздим вивертом – мовляв, «серед нас воюють і нинішні військові, які замість відпустки приїхали до нас».

Політика

Фото для новини

23:22 27 серпня 2014 р.

«Ельдорадо» і «Фокстрот» у Львові продають російську техніку під австрійським брендом

Сушарки для овочів у фруктів під торговою маркою Vitek, яка є російським брендом, у львівських магазинах «Ельдорадо» і «Фокстрот» продають як австрійську техніку. У цьому переконався кореспондент «Щоденного Львова», якого і в одному, і в іншому супермаркетах електроніки продавці переконували, що Vitek – австрійська торгова марка, яку складають у Китаї. Правдою є лише друга частина цього маркетингового ошуканства.. А про першу є відкрита інформація в інтернеті.

Ситуації

Фото для новини

19:26 27 серпня 2014 р.

У батальйоні «Дніпро-1» заявили – колона бронетехніки рашистів вирушила з Новоазовська в Маріуполь (відео)

За його словами, бійці батальйону «Дніпро-1» бачили її на власні очі, готуються дати їй відсіч і спростовують інформацію про контроль сил АТО над Новоазовськом

Політика