Новини Львова (cтор. 7595)

Фото для новини

23:55 27 листопада 2014 р.

2 грудня у Львові – тренінг на тему «Google Analytics 101»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 2 грудня спеціаліст з маркетингу компанії «Eleks» Ірина Мазепа проведе другий тренінг із циклу «Google» на тему «Google Analytics 101» для спільноти «Startup Depot».

Наука і техніка

Фото для новини

23:28 27 листопада 2014 р.

У Львові стартувала благодійна акція «Святий Миколай – дітям з інтернатів»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Мальтійська служба допомоги проводить 18-ту щорічну благодійну акцію «Святий Миколай – дітям з інтернатів».

Культура

Фото для новини

22:15 27 листопада 2014 р.

Похорон лейтенанта 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області Ігоря Паня перенесено

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з необхідністю проведення додаткової судомо-медичної експертизи, прощання з нашим полеглим на війні земляком переноситься.

Ситуації

Фото для новини

22:00 27 листопада 2014 р.

Кума Путіна не ризикнула приїхати до Львова

Активіст спільноти «Економічний бойкот регіоналів. Львів» Соля Чамбамбіна ‎повідомила в четвер, що кастинг телешоу «Україна має талант» пройде 29 і 30 листопада у Львові без куми Путіна й дружини Медведчука Оксани Марченко.

Політика

Фото для новини

20:25 27 листопада 2014 р.

Українські війська змусили окупантів на півдні Донеччини перейти до оборони, – ЗМІ (відео)

За даними української військової розвідки, російські частини, які базувалися в Новоазовську, відійшли у глиб підконтрольної території і почали зведення глибоко ешелонованої оборони.

Політика

Фото для новини

19:58 27 листопада 2014 р.

Сьогодні українські артилеристи 23 рази відповідали вогнем на обстріли рашистів (відео)

У прес-центр АТО повідомили в четвер: «За день «гобліни» з новоросії 13 разів робили спроби атакувати позиції наших військ в районі аеропорту «Донецьк». Загальна кількість атак бандитів на наші позиції по усій протяжності фронту – 32 рази».

Політика

Фото для новини

19:14 27 листопада 2014 р.

До Львова повернулися зі сходу України 40 бійців батальйону патрульної служби міліції

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сорок бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» прибули додому на відпочинок.

Ситуації

Фото для новини

18:54 27 листопада 2014 р.

Службовий собака Львівської митниці виявив холодну зброю в іграшковому наборі в поштовому відправленні

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, з початку року її кінологи разом зі своїми чотирилапими друзями викрили понад 60 випадків незаконного переміщення через митний кордон зброї, боєприпасів, наркотичної речовини, сигарет.

Кримінал

Фото для новини

17:51 27 листопада 2014 р.

Вісім офіцерів батальйону міліції громадської безпеки (екс-«Беркут») не пройшли переатестацію (відео)

Сьогодні, 27 листопада, відбулося засідання кадрової комісії ГУМВС України у Львівській області на чолі з керівником міліції Львівщини полковником міліції Дмитром Загарією щодо переоголошення особового складу спеціального батальйону міліції громадської безпеки особливого призначення ГУМВС України у Львівській області (екс-«Беркуту»).

Ситуації