У Станиці Луганській загинув український військовий – спрацював вибуховий пристрій диверсантів

12:30 17 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Expres.ua

Як повідомив у суботу голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, «дідусь, що назвався місцевим мешканцем, подарував військовим трилітрову банку меду, подякував їм за службу й пішов геть»; «коли солдати спробували скуштувати меду, банка вибухнула (всередині був закладений вибуховий пристрій)».

На сайті голови Луганської ОДА Геннадія Москаля інформують сьогодні, 17 січня, в повідомленні «Один військовий загинув і троє поранені після вибуху банки меду, принесеної на блокпост у Станиці місцевим мешканцем»:

«У п’ятницю після обіду в Станиці Луганській на вулиці Чапаєва було влаштовано диверсійний акт проти українських військовиків. О 14-й годині на блокпост (який розташований у крайній точці селища біля берега Сіверського Донця, за яким – контрольована ЛНР територія) прийшов якийсь дідусь, що назвався місцевим мешканцем, подарував військовим трилітрову банку меду, подякував їм за службу й пішов геть. Коли солдати спробували скуштувати меду, банка вибухнула (всередині був закладений вибуховий пристрій). Один солдат загинув, ще троє важко поранені.

«Закласти вибуховий пристрій у банку з медом і привести його в дію (очевидно, спрацював радіокерований дистанційний передавач), можуть тільки досвідчені диверсанти, – зазначає голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. – Випадок у Станиці вкотре засвідчує, що терористи в протистоянні з нашими силовиками не гребують жодними методами. Вони намагаються не тільки вбити чи покалічити військовослужбовців такими гидкими способами, а й викликати недовіру між ними й місцевим населенням».

Про це повідомляється в суботу на сайті голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів