Новини Львова (cтор. 7593)

Фото для новини

17:10 28 листопада 2014 р.

Сихівський районний суд Львова позбавив волі п’ятьох крадіїв нафти з магістрального трубопроводу «Дружба»

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, Сихівський районний суд Львова засудив групу з п’тьох осіб до трьох років позбавлення волі за крадіжку з магістрального нафтопроводу «Дружба» 186 тисяч тонн нафти вартістю понад 1 млн. гривень

Кримінал

Фото для новини

16:49 28 листопада 2014 р.

У Львові немає війни тому, що наші хлопці обороняють Україну на її сході, – волонтер

Активіст Громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк розповіла в інтерв’ю про те, як у найбільшому місті на заході України збирають допомогу воїнам на передовій.

Політика

Фото для новини

16:28 28 листопада 2014 р.

Глава МЗС Росії наполягає, щоб її диверсанти й колаборанти входили до спільного з Україною простору

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров заявив у п'ятницю: «Ми хотіли б, щоб максимально швидко почали відновлюватися зв'язки між Донецьком, Луганськом і київською владою, тим паче, що після виборів на південному сході України ті, кого обрав народ цих територій, висловилися за спільні зусилля з відновлення спільного економічного, культурного і політичного простору».

Політика

Фото для новини

15:10 28 листопада 2014 р.

Вторгнення на Донбас російських військовослужбовців і важкого озброєння триває, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що артилерія сил АТО виконала за добу для захисту життя і здоров'я мирного населення від провокацій терористів, 29 вогневих ударів.

Політика

Фото для новини

14:47 28 листопада 2014 р.

На вулиці Сахарова у Львові знайшли в пакеті відрізану людську голову (відео)

Як повідомили в п'ятницю речник обласної міліції Світлана Добровольська, експерти-криміналісти обіцяють найближчим часом оприлюднити попередню інформацію про жахливу знахідку.

Кримінал

Фото для новини

14:40 28 листопада 2014 р.

У Львові триває спеціалізована виставка-ярмарок «Дитячий світ 2014» (програма)

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в рамках виставки «Дитячий світ 2014» у палаці спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18 працюють «Територія дитячого дозвілля», великий навчально-розвивальний центр і Школа майбутніх та молодих мам.

Культура

Фото для новини

14:30 28 листопада 2014 р.

У львівському аеропорту зустріли стотисячного пасажира рейсу «Візз Ейр Україна» до Бергамо

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 26 листопада Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького та «Візз Ейр Україна» привітали стотисячного пасажира рейсу авіакомпанії зі Львова до Мілана (Бергамо).

Економіка

Фото для новини

14:15 28 листопада 2014 р.

На Донбас знову вдерлися російські танки, БМП, БТРи, «Гради», «Тигри» й «КамАЗи», – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у п'ятницю про нові факти перетину українського кордону російською військовою технікою.

Політика

Фото для новини

13:48 28 листопада 2014 р.

XIV Міжнародний економічний форум перебрався до Львівського університету імені Івана Франка (відео)

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, провідні міжнародні експерти та керівники українського бізнесу, представники державної та місцевої влади, відомі громадські діячі зібрались в приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка для обговорення основних економічних проблем країни та пошуку способів їх вирішення.

Економіка

Фото для новини

13:18 28 листопада 2014 р.

732 сім’ям полеглих воїнів і 125 пораненим у зоні АТО виплачено одноразову грошову допомогу

Як повідомили в п’ятницю в управлінні преси та інформації міністерстві оборони України, 732 сім’ям загиблих військовослужбовців та 125 військовим, які отримали поранення в зоні АТО, виплачено одноразову грошову допомогу на загальну суму 437,7 млн. грн.

Ситуації

Фото для новини

13:14 28 листопада 2014 р.

На Львівщину прибувають ВІЛ-позитивні переселенці

На даний час на Львівщині офіційно зареєстровано понад 1000 переселенців зі східних областей України, хоча неофіційно, кажуть, що їх є понад 10 тисяч. Але за допомогою з приводу СНІДу звернулося не більше десяти осіб.

Медицина