Пожежники врятували ще двох львів’ян (відео)

10:22 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, сьогодні, 19 січня, о 02:20 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Краківській.


Відео: прес-службf обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформують сьогодні, 19 січня, в повідомленні «Львів: вогнеборці врятували на пожежі 2 людей»:

«19 січня о 02:20 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на сходовій клітині четвертого поверху чотириповерхового житлового будинку на вулиці Краківській, 14 у Львові. Через велику захаращеність коридору, існувала загроза інтенсивного поширення пожежі.

На щастя, мешканці відчули не приємний запах диму та відразу зателефонували до служби порятунку. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події.

Аби убезпечити мешканців будинку від токсичної дії продуктів горіння, рятувальники вивели із однієї з квартир чоловіка та дружину. Вогнеборці за допомогою підручних засобів оперативно о 02:31 ліквідували займання. 

Вогнем знищено сміття на площі 2 кв.м. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів