За добу в зоні бойових дій на Донбасі полягли троє українських військовослужбовців, – РНБОУ

13:05 17 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у суботу на брифінгу: «За останню добу загинули троє українських військовослужбовців, 18 – зазнали поранень».

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 17 січня, на брифінгу: «За останню добу загинули троє українських військовослужбовців, 18 – зазнали поранень». 

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України. Натомість захисник донецького аеропорту Василь повідомив сьогодні, 17 січня, телеканалу «112 Україна»:

«В даний час у нас двоє – «200-х» (полеглих. – «ЩЛ») і 20 – «300-х» (поранених. – «ЩЛ»). Під'їхала техніка, підвезли боєприпаси, підвезли людей, але забрати не вийшло. Терористи підбили нашу техніку, тому поранені залишилися на місці. До цього часу був один важкопоранений, який 20-30 хвилин тому пішов із життя».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті телеканалу «112 Україна». Своєю чергою, боєць «Правого сектора» Валерій Логінов з позивним «Аскольд» повідомив з аеропорту Донецька: «З нашої сторони – двоє загиблих і 23 тяжко поранених»; «ведуться переговори з польовим командуванням бойовиків про пропуск санітарного транспорту на термінал через блокпост бойовиків».

Валерій Логінов  повідомив це сьогодні, 17 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», у Станиці Луганській загинув український військовий – спрацював вибуховий пристрій диверсантів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів