На Львівщині загинули внаслідок ДТП пасажирка легковика й пішохід

14:44 17 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили також, що у 2015-му у Львові вже загинули внаслідок ДТП семеро людей, а торік – 32.

У прес-службі обласного управління ДАІ інформують сьогодні, 17 січня:

«На автодорозі «Львів-Краковець» перекинулась іномарка. Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одна – травмувалася. 

Трагічна подія відбулась учора, 16 січня, близько 00.15 години. За попередніми даними, керманич іномарки «Кіа Sorento», 34-річний мешканець Тернополя, не обрав безпечної швидкості руху. Як наслідок, автомобіль перекинувся. 

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула жінка-пасажир цього авто, 31-річна жителька Тернопільської області. Ще один пасажир, 30-річний чоловік з Тернопільщини, отримав тілесні ушкодження. 

Потерпілого було госпіталізовано до хірургічного відділення районної лікарні. Медики діагностували у нього тупу травму живота та грудної клітки, струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму. 

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.  Державтоінспекція закликає автомобілістів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, бути надзвичайно обережними та уважними за кермом!».

Натомість у повідомленні «У Львівській області внаслідок ДТП загинув 42-річний пішохід» прес-служба обласного управління ДАІ інформує:

«На Львівщині внаслідок автопригоди загинув пішохід. Це сталося вчора, 16 січня, близько 06.45 години на автодорозі «Львів-Рава-Руська».  

За попередньою інформацією, 40-річний водій автомобіля «Nissan Primastar» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та вчинив наїзд на 42-річного чоловіка, мешканця Пустомитівського району. Від отриманих травм пішохід загинув на місці ДТП. Правоохоронці наразі з’ясовують усі обставини та причини події, триває розслідування».

А вчора у прес-службі обласного управління ДАІ інформували в повідомленні «Минулоріч у Львові відбулось 363 наїзди на пішоходів»:

«У Львові впродовж 2014 року сталося 666 дорожньо-транспортних пригод, у яких травмувались 765 людей та 32 – загинули (у 2013 році травмувалось 690 учасників дорожнього руху та 39 – загинуло). Аналізуючи ці дорожньо-транспортні пригоди, слід зазначити, що у 363 випадках це були наїзди на пішоходів, 177 – зіткнень транспортних засобів, 39 – наїзди на велосипедистів, 34 – наїзди на перешкоду, 25 падінь пасажирів у громадському транспорті, 23 наїзди на транспортні засоби, що стояли, тощо.

Основними причинами дорожньо-транспортних пригод залишається керування транспортними засобами в стані сп’яніння, перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил проїзду пішохідних переходів, порушення правил дорожнього руху пішоходами. Окремо хочемо наголосити, що у м. Львові у 2014 році у 158 випадках водії, скоївши ДТП, залишили місце події. У цих дорожньо-транспортних пригодах загинуло 7 людей та 152 отримали тілесні ушкодження. Вкотре нагадуємо водіям: недотримання Правил дорожнього руху може призвести до тяжких наслідків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів