Новини Львова (cтор. 7554)

Фото для новини

17:03 17 грудня 2014 р.

Новопризначені запрошені іноземні фахівці зобов’язані вивчити українську мову, – фахівець

Кожен, хто живе в Україні, повинен знати українську мову, незалежно від того, чи є він держслужбовцем, чи ні. Але нараховувати доплату чиновникові тільки тому, що він спілкується державною мовою – неправильно.

Культура

Фото для новини

16:41 17 грудня 2014 р.

12 експертів НАТО оцінюють у Львівській Академії Сухопутних військ підготовку українських сержантів

Як повідомили в середу в прес-службі Мінооборони, закордонні фахівці вивчають потреби Збройних Сил України, щоб підготувати рекомендації щодо надання відповідної допомоги.

Ситуації

Фото для новини

16:36 17 грудня 2014 р.

Кордон Україна-Польща варто переїжджати до 8.00 та після 15.00 і через три пункти пропуску, – поради прикордонника (відео)

Щоби не стояти в багатогодинних чергах на кордоні між Україною і Польшею, варто переїжджати його до 8 ранку або після 15 години через пункти пропуску «Грушів», «Угринів» та «Смільниця» і ретельно підготувати всі потрібні документи.

Ситуації

Фото для новини

16:18 17 грудня 2014 р.

Нацбанк прирівняв рубль до валюти – через це падає гривня, – експерт

Якби Нацбанк раніше запровадив обмеження на операції з російськими рублями, то, можливо, Росія би не мала зараз таких сильних впливів на зміну банківського курсу. Україна дотепер зав’язана на російській економіці.

Економіка

Фото для новини

15:58 17 грудня 2014 р.

Завтра з 9.00 до 14.00 не буде струму у Львівській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з проведенням ремонту в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги там не буде струму з 9.00 до 14.00.

Медицина

Фото для новини

15:48 17 грудня 2014 р.

Колективу Львівської обласної прокуратури представили нового першого заступника її керівника

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, сьогодні, 17 грудня, відбулось представлення новопризначеного першого заступника керівника цієї правоохоронної установи – старшого радника юстиції Анатолія Коржа.

Ситуації

Фото для новини

15:00 17 грудня 2014 р.

На Донбасі розпочалися збройні сутички між місцевими бойовиками й російськими найманцями, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Ситуація в зоні АТО залишається незмінною – бойовики регулярно порушують режим тиші. На щастя, втрат з боку українських військових немає, одного нашого бійця було поранено».

Політика