У Львові в неділю збиратимуть кошти на потреби бійців на ярмарку в соборі Івана Хрестителя на Зубрівській

18:00 6 лютого 2015 р.

Собор святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі Львова

Собор святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі Львова
Фото: ugcc.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 8 лютого, у соборі св. Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі відбудеться благодійний ярмарок зі збору коштів для українських військових.

У прес-службі ЛМР повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що в неділю, 8 лютого, у соборі св. Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі відбудеться благодійний ярмарок зі збору коштів для українських військових. У повідомленні також конкретизують:

Розпочнеться доброчинний захід о 8.00. Про це інформує сайт «Духовна велич Львова». На ярмарку будуть представлені вироби ручної роботи, а також гарячий чай та смачна домашня випічка.

Всі ці патріотичні аксесуари та солодощі охочі зможуть одержати за добровільну пожертву, або в обмін на теплі речі, які самі принесуть, щоб передати нашим військовим (шкарпетки, рукавиці, куртки, термобілизну тощо). Усі зібрані кошти будуть спрямовані на купівлю речей першої необхідності та спорядження для військових».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів