Лідери Німеччини, Франції й Росії домовилися об’єднати пропозиції Порошенка та Путіна (відео)

23:54 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: interfax.ru

Прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков повідомив у п’ятницю: «Зараз триває спільна робота для підготовки тексту можливого спільного документа щодо імплементації мінських домовленостей, який включав би в себе пропозиції президента України і пропозиції, сформульовані сьогодні і додані президентом РФ».

Прес-секретар президента Росії Дмітрій Пєсков повідомив сьогодні, 6 лютого, журналістам після переговорів лідерів Німеччини, Франції й РФ – Ангели Меркель, Франсуа Олланда й Путіна, які відбулися в п'ятницю в Москві:

«Зараз триває спільна робота для підготовки тексту можливого спільного документа щодо імплементації мінських домовленостей, який включав би в себе пропозиції президента України і пропозиції, сформульовані сьогодні і додані президентом РФ Путіним.

Це робиться для того, щоб потім цей текст був представлений на схвалення всім сторонам конфлікту. Далі робота продовжиться, і попередні її підсумки будуть підбиті в неділю під час телефонної розмови, яка відбудеться в нормандському форматі на найвищому рівні. Зараз переговори закінчилися і лідери Франції та Німеччини їдуть в аеропорт».

Це повідомлення передає в п’ятницю інтернет-видання «Українська правда», яке перед чим повідомило з посиланням на все того ж Пєскова, що переговори президента Росії Путіна з Меркель і  Олландом тривали більше п'яти годин. Пєсков охарактеризував зустріч, що відбулася, «як змістовну і конструктивну».

При цьому він зазначив, що контакти будуть продовжені, а їх підсумки будуть підбиті в неділю під час телефонної розмови в «нормандському форматі» Про це також повідомляється на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів