Львівська міськрада продала на аукціоні за 4,185 млн. грн дві будівлі на вулиці Олени Степанівни

17:50 6 лютого 2015 р.

Будівля на вулиці Олени Степанівни, 31, у якій багато років функціонувала жіноча консультація

Будівля на вулиці Олени Степанівни, 31, у якій багато років функціонувала жіноча консультація
Фото: zik.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 6 лютого, місто продало на аукціоні дві нежитлові будівлі на вулиці Олени Степанівни, 31».

У прес-службі ЛМР повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 6 лютого, місто продало на аукціоні дві нежитлові будівлі на вулиці Олени Степанівни, 31. Відповідно, бюджет міста поповниться на 4 млн. 185 тис. грн.

У прес-службі ЛМР також цитують начальника управління комунальної власності Інни Свистун, яка заначила: «Дуже добре, що ця будівля нарешті отримає власника. Споруда є пам’яткою архітектури, в дещо занедбаному стані. Тому ми сподіваємося, що новий власник докладе усіх можливих зусиль щодо реконструкції та збереження будівлі. Кошти від продажу об’єкту, які надійдуть в бюджет, будуть використовуватися на потреби міста Львова. 

Цього року місто виставляє багато привабливих приміщень, тому до участі в аукціоні зголошується щоразу більше учасників. А це збільшує бюджет міста.

Управління комунальної власності всіляко підтримує практику продажу приміщень на аукціоні. Бо це найбільш ефективний спосіб продажу майна, яке належить громаді. 

Оскільки це є можливість зростання ціни, залежно від ринкового попиту, а також цей процес виключає складову корупції, це прозорий продаж майна. Виходячи з цих міркувань, управління комунальної власності всіляко намагається збільшити кількість об’єктів, які буде продавати шляхом аукціону.

Ці кошти підуть до бюджету, а потім, згідно з бюджетними призначеннями, вони будуть витрачені на потреби громади міста.  Нагадаємо, стартова ціна продажу становила 4 млн. 183 200 грн.

Будівля, площею 452 кв. м, має два поверхи, а будівля, площею 39,4 кв. м, є одноповерховою. Об’єкти приватизації розташовані на земельній ділянці, площею 0,054 га». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів