Завтра у Львівській Духовній семінарії УГКЦ – зустріч із родинами полеглих на Майдані та війні

18:10 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: lds.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 7 лютого о 10.00 у Львівській Духовній семінарії Святого Духа УГКЦ на вулиці Хуторівка, 35 розпочнеться зустріч з родинами Героїв Небесної Сотні та родинами рідних і близьких, які втратили своїх синів, чи чоловіків в АТО.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 6 лютого, «Щоденному Львову», що 7 лютого о 10.00 у Львівській Духовній семінарії Святого Духа УГКЦ на вулиці Хуторівка, 35 розпочнеться зустріч з родинами Героїв Небесної Сотні та родинами рідних і близьких, які втратили своїх синів, чи чоловіків в АТО. Ректор Львівської Духовної семінарії Святого Духа УГКЦ, доктор морального богослов’я, керівник Школи біоетики Українського Католицького університету, член-кореспондент Папської Академії Pro Vita, отець Ігор Бойко, розповів також:

«Розпочнеться зустріч із Божественної Літургії, а згодом відбудеться спільна Панахида. На зустрічі гість з Італії, професор, отець Арнальдо Панграцці розповідатиме про те, як втримати себе у рівновазі у період війни, як дати собі раду з болем втрати близьких, розповість про духовну психологічну підтримку родин загиблих воїнів».

Отець Арнальдо Панграцці вдев’яте приїжджає в Україну із духовними зустрічами. Його лекції відбуваються у Львові, Києві, Тернополі, Івано-Франківську й інших містах західної та центральної України, а також в США, Італії та інших країнах Європи, де він сформував групи взаємодопомоги людям у складних життєвих ситуаціях.

У зустрічі візьмуть участь психологи Києва, Дніпропетровська, Львова. Священики отримають практичні поради, як провадити групи взаємодопомоги. У Львівській Духовній семінарії Святого Духа УГКЦ зустрічі з Героями Небесної Сотні проходять від 22 березня 2014 року.

Зустріч з родинами загиблих відбудеться вперше.   Захід відкритий і кожен охочий зможе його відвідати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів