Путін нацькував на Україну зеків (відео)

20:30 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: transkarpatia.net

Бійці одного з блок-постів поблизу населеного пункту Щастя розповіли, що запаси російських військ поповнилися зеками, які були засуджені на пожиттєве ув’язнення. Їм дали вибір: або йти на війну, або далі мотати строк.


Відео: Військове телебачення України

«Бійці одного з блок-постів поблизу населеного пункту Щастя розповіли, що вони воюють не з сепаратистами, а з регулярними військами РФ та з зеками, яких випустили з зони з умовою: або йти на війну, або мотати пожиттєвий строк», – передає сьогодні, 6 лютого, «Преса України» повідомлення військових, які пролунали у відеосюжеті Військового телебачення України. В повідомленні також зазначено:

«Бійці також розповіли, що значно вдосконалили свої навички. Зокрема, українські танкісти зуміли прицільним пострілом знешкодити ворожий бліндаж.

За словами бійців блок-поста, сепаратистський пост знаходиться за три кілометри від них. Вони їх бачать, регулярно відкривають вогонь у відповідь на постріли ворога, який в основному веде артилерійський вогонь. За останню добу обстріляли тричі, кажуть бійці.

Також стверджують, що проти них воює російська регулярна армія: кадрові офіцери та контрактники. Також кажуть, що сепаратистів на посту вже нема. Були раніше, але всіх перебили.

Також бійці розповіли, що запаси російських військ поповнилися зеками, які були засуджені на пожиттєве ув’язнення. Їм дали вибір: або йти на війну, або далі мотати строк. От вони і пішли воювати.

Крім цього силовики розповіли, що їхні танкісти ювелірним потраплянням снаряду знищили ворожий бліндаж, на якому майорів прапор РФ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів