Українські силовики завдають суттєвих втрат незаконним збройним формуванням, – прес-центр АТО (відео)

12:26 7 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «За даними розвідки, втрати терористів за минулу добу складають: 48 бойовиків вбитими та 22 пораненими».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 7 лютого, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Сили антитерористичної операції завдають суттєвих втрат незаконним збройним формуванням. Прес-центр АТО повідомляє: за даними розвідки, втрати терористів за минулу добу складають: 48 бойовиків вбитими та 22 пораненими.

Також ворог зазнав суттєвих втрат у бойовій техніці. У зв’язку з активними діями сил, залучених до антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, серед бойовиків спостерігаються панічні настрої, багато з них залишають лави незаконних збройних формувань так званих «ДНР» та «ЛНР», тікаючи на територію Російської Федерації».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook», де сьогодні, 7 лютого, розповіли також:

«Прес-центр АТО повідомляє, що протягом ночі з 6 на 7 лютого ворог 29 разів обстріляв позиції українських військ та мирні населені пункти. Найбільший натиск ворога спостерігається на Дебальцівському напрямку.

Із «Градів» терористи чотири рази вели вогонь по Попасній та Новій Григоровці, останнє двічі зазнало обстрілу з мінометів. Також з мінометів злочинці обстріляли південно-східні околиці Дебальцеве та Санжарівку. З артилерії ворожий вогонь вівся по Новоорлівці.

На луганському напрямку з БМ-21 «Град» злочинці обстріляли Новотошківське та Щастя, з мінометів – селище Нижньотепле, з артилерії – тричі Трьохізбенку, а також Новотошківське. Зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів бандити двічі обстріляли Станицю Луганську. 

На донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» бандити поливали вогнем Красногорівку та Свободне. З артилерії – селища Тоненьке, Петровське, та тричі Невельске. 

У напрямку Маріуполя мінометного обстрілу зазнало селище Черненко. Крім цього бандити зі стрілецької зброї обстріляли Чермалик, а з реактивних систем залпового вогню та мінометів Гнутово.

На тлі мирних домовленостей про безпечну евакуацію цивільних мешканців Дебальцево дії терористів свідчать, що ворог і наділі продовжує підступні провокації, руйнуючи міські і селищні інфраструктури, та завдаючи горя простим українцям, які хочуть миру на своїй землі.  Як і раніше, терористи, нехтують будь якими правилами ведення бойових дій, свої вогневі системи облаштовують безпосередньо у містах і селищах, які вони тимчасово контролюють, знаючи, що підрозділи сил АТО не стріляють по населеним пунктам. Вогонь у відповідь українські підрозділи ведуть виключно поза межами населених пунктів, і лише тоді, коли немає загрози життю людей».

Про це також повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», у прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили в суботу, що українські артилеристи знищили склад боєприпасів ворога на Луганщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів