Українські артилеристи знищили склад боєприпасів ворога на Луганщині

12:15 7 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили в суботу: «Бійці оперативного командування «Північ» знову засмутили той зброд, який називає себе «ополчением».

У прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили сьогодні, 7 лютого:

«Бійці оперативного командування «Північ» знову засмутили той зброд, який називає себе «ополчением». Провівши вдалий рейд в тилу сепаратистів, розвідники не забарилися передати отримані розвідданні на КП.

По точним координатам відпрацювали артилеристи. Влучним залпом «боги війни» залишили рашистів без боєприпасів.

Злетів у повітря склад з боєприпасами в районі населеного пункту Кіровськ. А разом з ним збільшився список сепаратистов з позначкою «200». В цілому артилерійські підрозділи сектору виконували 44 вогневих завдань з метою контрбатарейної боротьби та на упередження. 

Бойовики здійснили 20 обстрілів позицій військ оперативного командування «Північ». Зокрема, незаконні збройні формування п’ять разів обстріляли населений пункт Донецьке, чотири з них – з РСЗВ БМ-21 ««Град».

Обстрілів з ствольної артилерії та мінометів зазнали населені пункти Станиця Луганська, Кримське, Трьохізбенка, Новотошківка, Вільхове. Виявлено БПЛА в районі населенного пункту Михайлівка».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру Оперативного командування ЗСУ «Північ» в інтернет-мережі «Facebook». Натомість народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 7 лютого, такі її оперативні дані з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни в зоні відповідальності Оперативного командування ЗСУ «Північ» – на Луганщині:

«У районі 29-го блокпосту українських військ протягом останньої доби були зафіксовані артилерійські перестрілки. Противник намагався накрити вогнем сам блокпост і прилеглі позиції українських військ (відзначався вогонь щонайменше трьох вогневих підрозділів артилерії російсько-терористичних військ). Українська артилерія завдала удари у відповідь по вогневих позицій артилерійської групи терористів.

У районі Бахмутської траси противник намагається «скоротити дистанцію» і просунутися безпосередньо до позицій українських військ з метою зав'язати бій силами піхотних підрозділів. Одна з груп противника намагалася придушити вогнем українські підрозділи, друга обходила по флангу. При цьому бойовики активно використовували бронетехніку (відзначалися дії 4-х танків противника, які використовувалися для безпосередньої вогневої підтримки «піхоти»)».

Дмитро Тимчук повідомив це сьогодні, 7 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів