Новини Львова (cтор. 7544)

Фото для новини

10:52 23 грудня 2014 р.

У Львові оголошено конкурс претендентів перевозити пасажирів автобусним маршрутом №47А

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР оголошує конкурс з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування №47А.

Економіка

Фото для новини

10:39 23 грудня 2014 р.

У львівському Палаці культури імені Гната Хоткевича отримали подарунки Святого Миколая 360 дітей

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Палаці культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 відбулися благодійний концерт і вистава для дітей «Святий Миколай в кожну оселю».

Культура

Фото для новини

10:22 23 грудня 2014 р.

У січні під нову хвилю мобілізації потраплять передусім і здебільшого офіцери запасу, – Міноборони (відео)

Як повідомила речниця Міністерства оборони Вікторія Кушнір, «мобілізовуватимуть насамперед офіцерів запасу, тих, хто вже були в лавах Збройних Сил України й мають відповідний військовий фах».

Ситуації

Фото для новини

10:00 23 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» попередило про те, на яких вулицях воно вимкне сьогодні струм

Як повідомили у вівторок у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», сьогодні, 23 грудня, введено в дію графіки аварійних відключень сумарною потужністю 65 мегават.

Ситуації

Фото для новини

09:38 23 грудня 2014 р.

З учорашнього вечора українських військових провокували на Донбасі дев’ять разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Розпочинаючи з 18-ї години вчорашнього вечора й до 6-ї ранку незаконні збройні формування дев’ять разів провокували українських військових, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та міномети».

Політика

Фото для новини

09:10 23 грудня 2014 р.

Українські військові відбили наступ ворога в районі Пісків на Донеччині, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у вівторок: «На передових позиціях російсько-терористичних військ в районі траси Маріуполь-Донецьк – від Новотроїцька до Оленівки – відзначається масове дезертирство місцевих бойовиків. На блокпостах продовжують нести службу всього по кілька людей».

Політика

Фото для новини

22:10 22 грудня 2014 р.

Дизайнер Оксана Караванська зібрала 25 тисяч грн для дітей з особливими потребами на Львівщині

На благочинному костюмованому святі «Діти творять казку» зібрано кошти, котрі планують передати в Буківський дитячий будинок-інтернат для дітей з особливими потребами (Старосамбірський район Львівської області).

Культура

Фото для новини

21:58 22 грудня 2014 р.

Артисти з Львівщини привезли на Луганщину шопку, «Наталку Полтавку» та подарунки

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, на центральній площі міста Сіверськодонецьк урочисто встановлено різдвяну шопку, виготовлену майстрами художнього професійно-технічного училища смт Івано-Франкове Яворівського району.

Культура

Фото для новини

20:45 22 грудня 2014 р.

«Немає грошей – немає «патріотів Новоросії», – АТЦ (відео)

У прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили в понеділок: «У районі села Широкине, що біля Маріуполя, з одного з банд формувань дезертирували 10 бойовиків зі зброєю. Найманцям не заплатили обіцяну грошову винагороду, отож головний мотив їх присутності на Донбасі звівся нанівець».

Політика

Фото для новини

20:26 22 грудня 2014 р.

Українська артилерія змусила вогнем у відповідь припинити обстріли наших позицій (відео)

У прес-службі полку Національної гвардії України спеціального призначення «Азов» повідомили в понеділок: «Лише після того, як наша артилерія відкрила вогонь у відповідь, обстріли припинились».

Політика

Фото для новини

19:35 22 грудня 2014 р.

Львівські податківці перерахували воїнам близько 540 тисяч грн, за які закуплено обмундирування

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, його фахівці обговорили за «круглим столом» з представниками волонтерських організацій проблемні питання в податковому законодавстві.

Ситуації