Президент України повідомив, що гарних новин наразі не має – Путін висунув неприйнятні умови, – ЗМІ

10:05 12 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

У Мінську поновилися в четвер переговори «нормандської четвірки».

«Президент Петро Порошенко заявив, що на мінських переговорах поки що ніяких хороших новин немає – передає сьогодні, 12 лютого, інформаційна агенція УНІАН, конкретизуючи при цьому:

«Як передає «ТАСС», за словами Петра Порошенка, низка умов, висунутих російською стороною, є «неприйнятною». Раніше повідомлялося, що переговори президентів України, Франції, Росії Петра Порошенка, Франсуа Олланда і Путіна, а також канцлера Німеччини Ангели Меркель, які тривали майже 14 годин, завершилися. Проте потім ЗМІ передали, що переговори поновилися».

Своєю чергою, агенція Укрінформ повідомила сьогодні, 12 лютого:

«Президент України Петро Порошенко заявив, що поки на переговорах у Мінську немає хороших новин, а деякі пропозиції російської сторони», – неприйнятні, передає кореспондент Укрінформу.

«На жаль, поки що хороших новин немає. На даний момент жодної новини. Надія все ще є», – сказав Порошенко. Через деякий час після того, як Президент України залишив переговорну кімнату, він повернувся до переговорів у вузькому форматі».

Як інформував «Щоденний Львів», лідери України, Німеччини, Франції й Росії домовилися припинити вогонь на Донбасі з 14 лютого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів