Постраждалим у Маріуполі й Краматорську скеровано з бюджету Львова мільйон гривень

14:10 12 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 12 лютого, під час позачергового засідання сесії міськради було внесено зміни до міського бюджету – скеровано містам Маріуполь та Краматорськ 1 млн. грн з резервного фонду для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, та надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 12 лютого, «Щоденному Львову», що , сьогодні, 12 лютого, під час позачергового засідання сесії міськради було внесено зміни до міського бюджету – скеровано містам Маріуполь та Краматорськ 1 млн. грн з резервного фонду для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, та надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих. За відповідне рішення проголосувало 70 депутатів.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу: «Це дає нам можливість допомогти містам Краматорськ та Маріуполь. Ми сьогодні звертаємось до всіх міст України, до міст в інших країнах світу – допомогти і підтримати, хто чим може. Тому що  в тих містах – дуже велика народна біда, у зв’язку з обстрілами. Я розумію, що ті кошти не вирішать всі проблеми, які є, але думаю, що якщо кожне українське місто сьогодні буде солідарне і допомагатиме, це буде запорукою нашої великої єдності. Ніхто не знає, що нас з вами чекає завтра, тому маємо можливість – допомагаємо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів