Новини Львова (cтор. 7545)

Фото для новини

18:59 22 грудня 2014 р.

Місцевим бюджетам Львівщини перерахували 1847,4 тисячі гривень на ремонт комунальних доріг

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, місцевим бюджетам області перераховано черговий транш субвенції з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг комунальної власності у населених пунктах.

Ситуації

Фото для новини

18:20 22 грудня 2014 р.

Секретар РНБОУ Турчинов спростував повідомлення ОБСЄ про спільне з Росією патрулювання на Донбасі

Як повідомили в понеділок у прес-службі Ради національної безпеки і оборони України, Олександр Турчинов заявив сьогодні, 22 грудня: «Ми не вважаємо за можливе здійснювати патрулювання української території спільно з тими, хто зі зброєю в руках незаконно перейшов наш кордон».

Політика

Фото для новини

17:55 22 грудня 2014 р.

23-24 грудня синоптики прогнозують у Львові пориви західного вітру 19-24 метрів за секунду

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за інформацією регіонального центру з гідрометеорології, впродовж двох днів збережуться пориви західного вітру.

Природа

Фото для новини

17:30 22 грудня 2014 р.

Сьогодні й завтра у Львові прощатимуться з полеглим воїном Андрієм Лозинським

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 23 грудня на на полі почесних поховань Личаківського кладовища відбудеться чин похорону ще одного загиблого на війні.

Ситуації

Фото для новини

15:00 22 грудня 2014 р.

У Львові влаштували для дітей учасників війни свято «Тепло наших сердець»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели благодійний захід до Дня святого Миколая «Тепло наших сердець».

Культура

Фото для новини

14:52 22 грудня 2014 р.

Подарунки від міста отримали в день святого Миколая 182 дитини з багатодітних сімей

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, «управління соціального захисту ЛМР 19 грудня організувало Свято Миколая для дітей 2003-2010 років народження з багатодітних сімей, на утриманні яких є шемстеро й більше дітей».

Культура

Фото для новини

13:26 22 грудня 2014 р.

Українські військові відбили напад на аеропорт Донецька зі застосуванням гранатометів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «За даними розвідки, тривають випадки дезертирства у лавах банд формувань. Так, в населеному пункті Широкине 10 місцевих бойовиків покинули позиції через невиплату грошового забезпечення».

Політика

Фото для новини

12:15 22 грудня 2014 р.

У Львові знову проводять заняття з питань організації системи самооборони міста

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні в Національному лісотехнічному університеті на вулиці Генерала Чупринки, 103 проводять інструктивно-методичні заняття з питань організації системи самооборони міста в особливий період та воєнний час для мешканців Франківського району.

Ситуації

Фото для новини

11:30 22 грудня 2014 р.

У Львові презентували першу книгу про героїв неоголошеної війни на Донбасі

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міністерства оборони, у Львові відбулася презентація книги «Вклоняємось доземно українському солдату», виданої колективом Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».

Культура