Поляки подарували бійцям львівського підрозділу «Альфа» сучасну зимову форму (відео)

19:05 11 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: «5 канал»

За кошти комунальних підприємств польського міста Унеюв українським спецпризначенцям придбано сучасну зимову форму, один комплект якої коштує більше 6 тисяч грн.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Львівські бійці підрозділу «Альфа» отримали у подарунок від поляків сучасну зимову форму - інформує сьогодні, 11 лютого, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», конкретизуючи при цьому:

«Її закупили за гроші комунальних підприємств невеликого міста Унеюв. Один комплект коштує майже 7 тисяч гривень. Виробництво польське та австрійське.

«Це є форма зимова, спеціально розроблена для спецпідрозділів, з найсучасніших матеріалів, вона тримає до мінус 40, вона водотривка, вітронепродувна. Причому куртки можуть бути замочені у воді, людина вижимає, одягає – і вона далі гріє, сохне на ходу», – розповів заступник мера Трускавця Юрій Яворський».

Натомість телевізійний «5 канал» повідомив сьогодні, 11 лютого:

«Комплекти сучасного зимового спорядження для бійців спецпідрозділу «Альфа» отримали у Службі безпеки України Львівської області. Його передали українцям чиновники з польського міста Унеюв.

Форму придбали за кошти комунальних підприємств. Вартість одного комплекту складає більше 6 тисяч грн.

Спорядження витримує температуру до -40 градусів і є водовідштовхувальним. Поляки повністю забезпечили ним усіх бійців львівського спецпідрозділу «Альфа».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів