«Львівводоканал» попередили про знеструмлення його об'єктів внаслідок заборгованості за електроенергію

17:20 11 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zakazelektrika.kiev.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ЛМКП «Львівводоканал» отримало попередження від ПАТ «Львівобленерго» про знеструмлення об’єктів водопостачання міста унаслідок заборгованості за електроенергію.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 11 лютого, «Щоденному Львову», що ЛМКП «Львівводоканал» отримало попередження від ПАТ «Львівобленерго» про знеструмлення об’єктів водопостачання міста унаслідок заборгованості за електроенергію. Директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський повідомив із цього приводу:

«Так, ми справді боргуємо 8,3 мільйони гривень. Це заборгованість станом на 1 лютого. 

На жаль, ми не можемо у повному обсязі розрахуватися з енергетиками через невчасну оплату споживачів та періодичне зростання тарифів на енергоносії. Найбільше боргують за воду міста: Винники – 1,2 млн.грн., Городок – 2 млн.грн, штаб Західного оперативного командування – 700 тисяч грн. Установи, які фінансуються з обласного та державного бюджету, у січні розрахувалися лише на 22%.

У такій ситуації ми відчуваємо хронічний дефіцит обігових коштів. Водночас регулярно зростають ціни на енергоносії.

Якщо у липні ми отримали рахунок на електроенергію на 11,5 млн. грн., то у січні – вже на 14,8 млн. грн. Таке стрімке зростання тарифів – це великий тягар для нашого підприємства.

Відтак ЛМКП «Львівводоканал» закликає споживачів у повному обсязі розрахуватися за послуги з водопостачання та водовідведення. Кожен неоплачений рахунок може призвести до припинення водопостачання міста в цілому».

Як інформував «ЩЛ», у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» повідомили в середу: «Сьогодні буде припинено електропостачання «Львівводоканалу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів