Бійцям 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади передали допомогу, зібрану львів'янами

12:42 12 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер, що військовим доставили на передову продукти, термоси, газети й електрочайник.

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 12 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Друзі! Передали військовим 30-ї (Новоград-Волинської. – «ЩЛ») механізованої бригади продукти, термоси, газети, солодощі, овочі й фрукти, повидло, м'ясні консерви, крупи, чай, каву, соління, консервацію, електрочайник, зібрані волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» біля пам'ятника королю Данилу (на площі Галицькій у Львові. – «ЩЛ»), в мережі магазинів «Барвінок» й «Рукавичка» та на ринку «Нижній Шувар».

Ми також передали сухі супові набори від групи «Hand Made по-львівськи для Арміі руками волонтерів». Спасибі всім, хто допомагають нашим військовим у цей непростий час.

Також дуже потрібні кошти для придбання бензинового генератора, двох коліматорних прицілів, рюкзаків і двох планшетів. Карта Приватбанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

також дуже потрібні ключі рожкові (від 10 до 40), головки, викрутки, сокири, колуну, молотки, цвяхи (великі), скоби, тосол, мило. Інструментни можна приносити: на збірку біля пам'ятника королю Данилу Галицькому у Львові (вівторок, четвер, субота з 17.00 до 19.00); на наш склад на головній пошті Львова (1 поверх, колишній «Райфайзенбанк») з 15.00 до 19.00 (понеділок-субота).

Друзі! Підтримайте репост!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів