На позачерговому засіданні сесії ЛМР розглядають зміни до розподілу видатків бюджету Львова

13:23 12 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «Гал-інфо»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 12 лютого відбувається позачергове засідання сесії ЛМР, під час якого депутати розглядають зміни до розподілу видатків міського бюджету Львова на 2015 рік, а саме виділення по 500 тисяч гривень містам Маріуполь та Краматорськ для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалась у цих містах, та для надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих».

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову», що «сьогодні, 12 лютого відбувається позачергове засідання сесії ЛМР, під час якого депутати розглядають зміни до розподілу видатків міського бюджету Львова на 2015 рік, а саме виділення по 500 тисяч гривень містам Маріуполь та Краматорськ для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалась у цих містах, та для надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих». У повідомленні також цитують міського голову Львова Андрій Садовий, який зазначив:

«Ситуація є хвилююча, в місті Краматорськ відбулась велика біда – терористи з терористичних організацій ДНР і ЛНР, обстріляли мирне місто, загинуло 17 мирних мешканців, більше 60 людей знаходяться в лікарні – стан дуже важкий.

Така сама ситуація в Маріуполі, де загинули люди, дуже багато людей знаходяться на лікуванні. Вчора я мав розмови і з одним, і з другим міським головою, ще раз висловив співчуття, підтримку і наше велике бажання бути корисним і допомагати, чим можемо.

В нас сьогодні не буде довго пленарного засідання, сьогодні засідання має нас солідаризувати з нашими колегами з місць, які зазнали біду, щоб ми показали добрий приклад, щоб всі міста сьогодні були разом.  Нас чекають непрості часи, але задача Львова – працювати максимально на єдність нашої країни і ми повинні, в міру своїх можливостей, допомагати тим, хто є в біді, тим, кому сьогодні важко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів