У Львові до неділі змінено організацію дорожнього руху навколо собору святого Юра

10:38 12 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zharii.kiev.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, вчора з 17.00 і до неділі, 15 лютого, біля собору святого Юра змінено організацію дорожнього руху.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що, в зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, вчора, з 17.00, і до неділі, 15 лютого, біля собору святого Юра змінено організацію дорожнього руху. В повідомленні також конкретизують:

«Так, перекрито рух транспорту вулицею Листопадового Чину на ділянці від перехрестя з вулиці Гоголя та площі Юра до вулиці Шептицьких. Вулицею Гоголя здійснюватиметься виїзд на вулицю Городоцьку.

Заїзд на площу святого Юра вулицею Митрополита Андрея закрито. Об’їзд площі святого Юра – вулицями Митрополита Андрея та Шептицьких. Заїзд до готелю «Дністер» з вулиці Матейка закрито, а здійснюється з вулиці Соломії Крушельницької. 

Відповідно, внесено зміни в рух громадського транспорту. Так, тролейбуси №7, №12, курсують до площі Кропивницького і в зворотному напрямку, а тролейбуси №2, №9, №10 та №20 – до вулиці Ангеловича та у зворотному напрямку. Міські автобусні маршрути оминають закриту ділянку вулицями Городоцькою й Бандери».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів