Новини Львова (cтор. 7506)

Фото для новини

10:25 15 січня 2015 р.

На Львівщині загинули внаслідок пожежі двоє людей

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації займання в селі Туринка в Жовківському районі вогнеборці натрапили на тіла чоловіка й жінки.

Ситуації

Фото для новини

10:05 15 січня 2015 р.

За добу російсько-терористичні війська обстріляли позиції українських силовиків на Донбасі 129 разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Незаконні збройні формування збільшують кількість та інтенсивність обстрілів позицій наших сил та мирних населених пунктів».

Політика

Фото для новини

09:34 15 січня 2015 р.

У Львові – День жалоби за загиблими від терористів (+відео)

Як повідомили в четвер у прес-службі ЛМР, сьогодні, 14 січня, у Львові, у зв’язку з оголошенням Дня жалоби за загиблими в результаті дій терористів, на будинках вивішені синьо-жовті прапори з чорними стрічками.

Ситуації

Фото для новини

09:24 15 січня 2015 р.

Сьогодні у Львові – дощ і мокрий сніг та ожеледь

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, синоптики прогнозують, що у Львові сьогодні буде хмарно з проясненнями, часом – дощ та мокрий сніг. Вранці – слабке налипання мокрого снігу, слабка ожеледь, на дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 м/с.

Природа

Фото для новини

00:00 15 січня 2015 р.

Речник РНБО спростував заяву терориста про відхід десантників зі Львова з аеропорту Донецька

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив пізно ввечері в середу: «Донецький аеропорт залишається під контролем українських військових».

Політика

Фото для новини

22:05 14 січня 2015 р.

У Львові та Харкові щедрували, збираючи кошти захисникам аеропорту Донецька й пораненим та дітям (відео)

Харківські та львівські волонтери щедрували на користь армії – напередодні Старого Нового року ходили від хати до хати з театралізованою містерією.

Культура

Фото для новини

19:32 14 січня 2015 р.

Президент України підписав указ про проведення трьох хвиль часткової мобілізації (+відео, оновлено)

Петро Порошенко заявив у середу: «Ми відновлюємо призов, але я категорично забороняю відправляти недосвідчену молодь в АТО. Ми лише маємо навчити їх боронити країну».

Політика

Фото для новини

18:10 14 січня 2015 р.

Завтра в Україні – день жалоби за жертвами терористів (+відео)

Президент Петро Порошенко заявив у середу: «Я прийняв рішення оголосити 15 січня, завтра, Днем жалоби за всіма, хто загинув від рук терористів, і в першу чергу, по 12 мирним жителям, які загинули на блокпосту під Волновахою».

Політика

Фото для новини

17:58 14 січня 2015 р.

У Києві постане Національний пантеон героїв України

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-центрі Центру досліджень визвольного руху, парламент підтримав пропозицію громадськості та Українського інституту національної пам'яті створити у Києві пантеон героїв, які віддали життя за свободу і незалежність нашої країни.

Політика