12-15 травня велосипедисти виборюватимуть у Львові «Гран Прі Галичина»

11:11 12 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: velosport.org.ua

На вулиці Клепарівській змагатимуться приблизно 200 спорсметнів з областей України й Литви, Білорусі, Польщі, Чехії, Азербайджану та інших країн Європи.

«З 12 до 15 травня на Львівському велотреку на вулиці Клепарівській (№ 39а) відбудуться традиційні міжнародні змагання з велоспорту «Гран Прі Галичина», –повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Організатором змагань є Львівська обласна федерація велосипедного спорту за активної підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Міжнародного союзу велосипедистів (UCI), федерації велосипедного спорту України, Міністерства молоді та спорту України та Національного олімпійського комітету. У змаганнях візьмуть участь близько 200 велосипедистів з різних країн та областей України. Зокрема будуть учасники з Литви, Білорусі, Польщі, Чехії, Азербайджану та інших країн Європи.

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Це традиційні змагання з велоспорту, які щорічно приймає наше місто. Тому ми були готові до них і зробили все можливе, щоб допомогти Львівській обласній федерації велоспорту у їх проведенні. Успіхів усім учасникам заходу! Нехай перемога дістанеться найспритнішим».

Змагання розпочнуть 12 травня о 16:30. Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Мірко Монті (Італія)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів