Пожежники вивели з багатоповерхівки 15 львів’ян (відео)

10:12 12 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Займання на вулиці Золотій ліквідовували 13 вогнеборців.

11 травня о 15:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертомуму поверсі 10-поверхового житлового будинку №17 на вулиці Золотій у Львові. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події.

Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні квартири, в зв’язку з чим було прийняте рішення вивести з мешканців сусідніх квартир аби гарантувати їх безпеку. Загалом з будівлі було виведено 15 людей. Завдяки кваліфікованим діям вогнеборці оперативно ліквідувати займання, чим запобігли розповсюдженню вогню на сусідні квартири.

Пожежу повністю ліквідовано о 16:45 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 13 рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

Причина займання та обставини події встановлюють правоохоронці. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Про це повідомили сьогодні, 12 травня, на сторінці Львівського обласного управління ДСЕС в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото й відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів