Новини Львова (cтор. 7507)

Фото для новини

17:38 14 січня 2015 р.

«Львівоблавтодор» розпочав ліквідацію на дорогах області гостроаварійних ям

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, на автодорогах області розпочали ліквідацію гостроаварійних ям, аби водії мали можливість безпечно їздити автошляхами до початку сезону ремонтів.

Ситуації

Фото для новини

17:15 14 січня 2015 р.

Сьогодні у Львові біля пам'ятника Тарасові Шевченку – протестна акція «Я Волноваха» (оновлено)

Сьогодні, 14 січня, біля пам'ятника Тарасові Шевченку у Львові відбудеться акція з вшанування загиблих внаслідок обстрілу рейсового автобуса у Волновасі. До цього львів'яни закликають одне одного у соцмережах.

Ситуації

Фото для новини

16:42 14 січня 2015 р.

У 24-й механізованій бригаді зі Львівщини маніпулюють із посадами й зарплатнею військових, – ЗМІ (відео)

Після повернення зі зони бойових дій бійці 24-ї механізованої бригади розповіли, що керівництво керується неправдивими схемами в розподілі зарплат та присвоєнні статусу учасника антитерористичної операції.

Медицина

Фото для новини

15:20 14 січня 2015 р.

У Львові водії можуть сплатити штраф на місці порушення за допомогою мобільного терміналу (+відео)

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДАІ, сплатити штраф за порушення Правил дорожнього руху відтепер можна за допомогою мобільного терміналу, встановленого у патрульному автомобілі ДАІ.

Ситуації

Фото для новини

15:10 14 січня 2015 р.

Торік у Львові виплатили 1791 муніципальну субсидію

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, оокремі групи львів’ян, які отримують державну житлову субсидію, можуть претендувати й на отримання муніципальної субсидії, яку відшкодовують за рахунок коштів міського бюджету Львова.

Ситуації

Фото для новини

14:38 14 січня 2015 р.

Торік відділи соціального захисту Львова отримали 341,2 тисячі звернень від громадян

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у 2014 році відділи управління соціального захисту міста опрацювали 341,2 тисячі різного роду звернень громадян.

Ситуації

Фото для новини

14:12 14 січня 2015 р.

Бойовики, які штурмують аеропорт Донецька, потрапили в пастку десантників зі Львова, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у середу: «Спочатку під час нальоту на Донецький аеропорт бойовики потрапити в термінал, і видавали це як перемогу. Але насправді вони потрапили у пастку. Те ж буде і з іншими».

Політика

Фото для новини

13:44 14 січня 2015 р.

Благодійний фонд Ростислава Мельника подарував батальйону «Львів» п’ять броньованих автомобілів (відео, оновлено)

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, автомобілі батальйону патрульної служби особливого призначення «Львів» майже два тижні автомобілі проходили тестування в польових умовах і жодних нарікань до цих транспортних засобів немає.

Ситуації

Фото для новини

13:40 14 січня 2015 р.

Російсько-терористичні війська вбили вчора на Донбасі 12 цивільних та одного військового, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Ситуація у зоні АТО залишається напруженою. Водночас спостерігається відносне зменшення кількості обстрілів позицій українських військових з боку терористів».

Політика

Фото для новини

12:50 14 січня 2015 р.

За репресії проти майданівців звільнено 16-х автоінспекторів Львівщини, – МВС

Як повідомили в прес-службі міністерства внутрішніх справ, у ньому вказали на двері 102 інспекторам ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану.

Ситуації