12-13 травня у Львові проведуть міжнародну конференцію «Інтеграція чи диференціація?»

10:55 12 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ucu.edu.ua

В Українському католицькому університеті обговорять український і міжнародний досвід роботи з внутрішньо переміщеними особами.

«12-13 травня в конференц-залі Українського католицького університету на вулиці Хуторівка, 35 а відбудеться міжнародна конференція з питань вимушених переселенців «Інтеграція чи диференціація? », – повідомили сьогодні, 12 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«На міжнародній конференції «Інтеграція чи диференціація?» обговорюватимуть український і міжнародний досвід роботи з внутрішньо переміщеними особами. Учасники конференціїговоритимуть про внутрішніх переселенців у економічній, культурній, юридичній та психологічній сферах, а також планування, реалізацію та фінансування програм підтримки переселенців.

Запрошені спікери: екс-міністр з питань біженців та розселення Грузії Тамар Мартіашвілі; голова правління BEARR Trust, колишній посол Великобританії в Україні Роберт Брінклі; експерт з питань дитячої психології Італійського Католицького університету Святого Серця, Франчески Джіордано Франческа Джіордано. Подія збере близько 60 неурядових організацій, які працюють з вимушеними переселенцями в Україні.

В рамках конференції відбуватимуться дискусії, ярмарок донорів, доповіді іноземних та українських експертів. Зокрема, голова правління «BEARR Trust» та сенатор Українського католицького університету Роберт Брінклі зазначив: «Я із нетерпінням чекаю на два дні плідної роботи, дискусій та навчання, заради всіх тих, хто змушений був залишити свої домівки та розпочати життя заново».

У додатку – програма конференції та звернення Роберта Брінклі, голови правління BEARR Trust та сенатора УКУ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів