Новини Львова (cтор. 7498)

Фото для новини

16:30 19 січня 2015 р.

Районні служби автомобільних доріг Львівщини провалили ліквідацію аварійної ямковості

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка вимагає пояснень у керівників райавтодорів щодо невчасно виконаних робіт з ліквідації аварійної ямковості.

Ситуації

Фото для новини

15:44 19 січня 2015 р.

В Україну вдерлися ще дві батальйонно-тактичні групи російських окупантів, – РНБОУ (+відео)

Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони повідомив у понеділок: «За оперативною інформацією Ради національної безпеки і оборони, сьогодні зафіксовано перетин україно-російського кордону двома батальйонно-тактичними групами збройних сил Російської Федерації».

Політика

Фото для новини

15:10 19 січня 2015 р.

20 cічня відбудеться пленарне засідання Львівської обласної ради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, завтра, у вівторок, 20 cічня, о 10.00 в сесійній залі обласної ради на вулиці Винниченка, 16 розпочнеться перше пленарне засідання її ХХХІІІ сесії VI скликання.

Політика

Фото для новини

15:05 19 січня 2015 р.

Сесія Львівської міськради затвердила ставки акцизного податку й положення про транспортний

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 19 січня, на пленарному засіданні сесії ЛМР затвердили ставки акцизного податку та положення про транспортний.

Економіка

Фото для новини

14:47 19 січня 2015 р.

Голова Львівської ОДА розпорядився відсторонити директора її департаменту розвитку інфраструктури

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, очільник ЛОДА Олег Синютка рекомендував профільному заступнику відсторонити Олега Лазаря від виконання обов’язків.

Ситуації

Фото для новини

13:52 19 січня 2015 р.

Електропоїзд смертельно травмував на станції Підзамче 83-річного львів’янина

Як повідомила в понеділок помічник начальника лінійного відділу на станції Львів зі зв’язках із громадськістю та ЗМІ Соломія Таратула, машиністу електропоїзда сполученням «Здолбунів-Львів» не вдалося попередити наїзд на перехожого.

Ситуації

Фото для новини

13:38 19 січня 2015 р.

Росія перекидає на Донбас бойову техніку й окупантів, замасковані українськими позначками, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Російські військовослужбовці наносять на свою техніку позначки, характерні для української армії. Це свідчить про те, що Росія продовжує приховувати свою участь у збройному конфлікту на Донбасі та розгортає кампанію з дискредитації ЗСУ серед місцевого населення».

Політика

Фото для новини

13:24 19 січня 2015 р.

Львівська міська рада застерігає: «Святкуючи Водохреща, не забувайте про власну безпеку!»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР закликає не забувати про власну безпеку, святкуючи Водохреща.

Ситуації

Фото для новини

13:05 19 січня 2015 р.

Минулої доби на Донбасі полягли троє наших воїнів і поранено 66-х, – РНБОУ (+відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив у понеділок: «За останню добу троє українських військовослужбовців загинули, 66 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

12:40 19 січня 2015 р.

Заступником голови Львівської облдержадміністрації призначено Ірину Гримак

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, керівник Залізничного району нашого міста Ірина Гримак переходить на посаду заступника голови обласної державної адміністрації.

Політика

Фото для новини

12:32 19 січня 2015 р.

Автобус під Волновахою розстріляли з вогнеметної системи ТОС-1 «Буратіно» російські окупанти, – правоpахисник (відео)

Засновник групи «Вантаж-200 з України в Росію» Олена Васильєва повідомила з посиланням на власних інформаторів, що розстріл автобусу під Волновахою – справа рук бійців російської військової частини 71432.

Політика