Новини Львова (cтор. 7497)

Фото для новини

00:45 20 січня 2015 р.

Російські окупанти не наступають зараз на Донбасі, тільки на Маріуполь, – журналіст (відео)

Воєнний журналіст Петро Шуклінов повідомив у понеділок: «Російські війська наступають просто зараз. В який би сектор я зараз не зателефонував – С, А, В – всюди йде наступ з боку окупованих територій... В один із останніх разів ми об’їхали Піски, Дебальцеве, Щастя, Станицю Луганську – буквально весь фронт, тільки Маріуполь не зачепили».

Політика

Фото для новини

23:55 19 січня 2015 р.

У Львові судитимуть за хабар екс-начальника райвідділу «Муніципальної дружини»

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно в.о. начальника районного відділу охорони громадського порядку ЛКП «Муніципальна дружина», який обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди – 2 тисячі грн.

Кримінал

Фото для новини

23:49 19 січня 2015 р.

У Міжнародному аеропорту «Львів» затримали торговця людьми

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, її співробітниками встановлено, що 59-річний зловмисник завербував чотирьох жінок – мешканку Львівщини та дівчат-переселенців зі східних регіонів, для їх подальшої сексуальної експлуатації у Державі Ізраїль.

Кримінал

Фото для новини

22:58 19 січня 2015 р.

Українські війська відтіснили російські від аеропорту Донецька й відбили танкову атаку на Піски (відео)

Як повідомив у понеділок в ефірі Військового телебачення України один із бійців, «наші просунулися на дуже багато вперед від терміналу, кілометра 2-3 приблизно, убік Донецька, відтісняють».

Політика

Фото для новини

21:05 19 січня 2015 р.

Бійців 24-ї Залізної механізованої бригади зі Львівщини безуспішно намагаються вибити з 31-го блокпосту

Журналіст Роман Бочкала повідомив у понеділок: »У Луганській області – гаряче. Особливо – в селі Кримське Слов'яносербського району. Там – під постійним вогнем позиції 24-ї. Бойовики намагаються вибити українських військових із 31-го блокпосту, але марно».

Політика

Фото для новини

20:12 19 січня 2015 р.

В аеропорту Донецька загинув ще один його захисник, решта вибираються з-під завалів (відео)

Радник Президента Юрій Бірюков повідомив у понеділок, що внаслідок обвалу перекриттів в головному летовищі Донеччині загинув один український військовослужбовець.

Політика

Фото для новини

18:58 19 січня 2015 р.

У Львівській обласній раді провели громадське обговорення проекту бюджету на 2015 рік

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, сьогодні, 19 січня, в її малій сесійній залі відбулися слухання бюджету області на 2015 рік.

Економіка

Фото для новини

18:18 19 січня 2015 р.

Серед захисників аеропорту Донецька багато поранених у результаті підриву частини перекриттів (+відео)

Радник Президента України Юрій Бірюков повідомив у понеділок про ситуацію на головному летовищі Донеччини: «Частина перекриттів другого поверху нового терміналу звалилася – була підірвана сепаратистами. Уламки впали, в тому числі, і на бійців. Багато поранених».

Політика

Фото для новини

17:32 19 січня 2015 р.

Волонтери зі Львова передали військовим у зоні бойових дій 10 маневрених автомобілів (відео)

Уже невдовзі до 24-ї механізованої й 80-ї аеромобільної бригад, батальйону «Дніпро» та 129-го розвідувального підрозділу вирушить у зону бойових дій техніка, завантажена гуманітарною допомогою.

Ситуації