Новини Львова (cтор. 7496)

Фото для новини

18:25 20 січня 2015 р.

Бійці 24-ї бригади з Львівщини відійшли зі знищеного 31-го блокпосту на Луганщині, але обороняють 29-й (відео)

Військовослужбовець 24-ї механізованої бригади з Яворова повідомив у вівторок: «29-й блокпост наш, ведеться бій – люди стоять, захищають блокпост. Іде підкріплення, допомога, будемо докладати всіх зусиль, щоб утримати в своїх силах».

Політика

Фото для новини

17:58 20 січня 2015 р.

24-та Залізна бригада з Львівщини готова «виписати» росіянам і очікує підкріплення, – блогер (відео)

Блогер з Луганська Сергій Іванов повідомив у вівторок, що «24-та готова виписати росіянам і очікує підкріплення, яке вже близько», а журналіст Роман Бочкала інформує «Не дарма 24-ку прозвали Залізною. Хлопці тримаються! І дають гідну відсіч».

Політика

Фото для новини

17:10 20 січня 2015 р.

22 січня департамент гуманітарної політики Львівської міської ради очолить Галина Слічна

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з 22 січня на посаду директора департаменту гуманітарної політики ЛМР призначать Галину Слічну.

Політика

Фото для новини

15:23 20 січня 2015 р.

Суд дозволив арештувати Януковича і Азарова

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури про взяття під варту колишнього президента України Віктора Януковича і колишнього прем'єр міністра Миколу Азарова, повідомляє прес-служба ГПУ.

Кримінал

Фото для новини

15:07 20 січня 2015 р.

Надію Савченко відвідає сестра

Віра Савченко нарешті отримала дозвіл Слідчого комітету Російської Федерації на зустріч із сестрою, народним депутатом від фракції «Батьківщина», членом ПАРЄ Надією Савченко, яку незаконно утримують під вартою в Росії. Про це вона повідомила телефоном із Москви.

Політика

Фото для новини

15:04 20 січня 2015 р.

У трьох областях бюджети втратили понад 15 млн грн через незаконні держзакупівлі

За останні півроку в трьох областях – Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській – було проведено 1800 державних закупівель на загальну суму 2 млрд 233 млн 178 тис 88 грн. З них 226 закупівель було проведено з порушенням законодавства. Бюджети різних рівнів втратили 15 млн 407 тис 504 грн.

Економіка

Фото для новини

14:21 20 січня 2015 р.

«Дорожню карту» реформ в Україні створять за кілька тижнів

Єврокомісія намагається надати Україні максимальну допомогу в здійсненні необхідних реформ, відповідну «дорожню карту» буде створено за кілька тижнів. Про це заявив комісар ЄС з питань європейської політики сусідства і переговорів про розширення Йоганнес Ган у Брюсселі, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Економіка

Фото для новини

13:28 20 січня 2015 р.

Російсько-терористичні війська намагаються розширити підконтрольну їм територію, – РНБОУ (+відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Терористи намагаються розширити підконтрольну територію та скоригувати на свою користь лінію розмежування».

Політика

Фото для новини

13:13 20 січня 2015 р.

В аеропорту Донецька – таємна операція, – радник

Помічник міністра оборони Юрій Бірюков повідомив у вівторок: «До вечора жодних новин про ДАП не буде, там зараз триває операція, і їм не можна ні заважати, дзвонячи із придихом, ні шкодити, зливаючи по необдуманості інформацію ворогу».

Політика

Фото для новини

12:30 20 січня 2015 р.

На Львівщині мобілізують три тисячі військовозобов’язаних і резервістів, – ЛОВК (+відео)

Як повідомив у вівторок т. в. о. начальника відділу обліково-мобілізаційної роботи обласного військового комісаріату, підполковник Роман Хардель, під час першої хвилі мобілізації 2015 року від Львівщини мобілізують три тисячі військовозобов’язаних і резервістів.

Ситуації

Фото для новини

12:05 20 січня 2015 р.

Українські партизани ліквідували під Донецьком генерал-майора російської армії, – активіст

Донецька партизанська група «Тінь», організувавши засідку на патруль терористів в передмісті Донецька, не розраховувала на таку удачу – в їхні руки потрапив генерал-майор російської армії

Політика

Фото для новини

11:34 20 січня 2015 р.

Родичі бійців зі Львівщини спільно опираються «синдрому АТО» у волонтерському центрі

У волонтерський центр приходять жінки і матері бійців з проханням долучитись до допомоги фронтові. Бо бути серед таких, як вони, морально легше, люди знаходять порозуміння і підтримку один в одного.

Ситуації

Фото для новини

11:12 20 січня 2015 р.

Міноборони Росії анонсувало збільшення вп'ятеро інтенсивності польотів авіації біля кордонів України

Військове відомство РФ заявило, що вирішило збільшити вп'ятеро інтенсивність польотів авіації біля кордонів України після заяви колаборантів Путіна на окупованих частинах Донбасу про появу у них авіації.

Політика