Новини Львова (cтор. 7494)

Фото для новини

19:30 21 січня 2015 р.

24-та Залізна бригада зі Львівщини зірвала план Путіна організувати «котел» на Луганщині, – ОК «Північ» (відео)

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» ЗСУ повідомили в середу: «І знову на вістрі подій 24 омбр, яка по праву носить назву «ЗАЛІЗНА». Впевнені дії, грамотно та своєчасно прийняті рішення керівним складом оперативного командування, вміли дії командирів всіх рівнів та особового складу військових частин вдруге зривають плани Путіна».

Політика

Фото для новини

16:54 21 січня 2015 р.

Львівська римо-католицька парафія святого Антонія судитимеься з міською владою в Стразбурзі (відео)

У Львові також вже тривалий час йде судова тяганина римо-католиків з владою щодо повернення вірним храму святої Марії Магдалини, який використовується як органний зал.

Культура

Фото для новини

16:40 21 січня 2015 р.

Завтра у Львові пом'януть трьох Героїв Небесної Сотні

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра о 9:00, у День Соборності України, в Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 відбудеться заупокійна молитва за першими загиблими Героями Небесної Сотні – Юрієм Вербицьким, Сергієм Нігояном та Сергієм Жизневським.

Культура

Фото для новини

15:54 21 січня 2015 р.

Бійці 24-ї бригади з Львівщини на 29-му блокпосту протистоять понад 50-ти одиницям бронетехніки, – комбат (відео)

Командир 5-го батальйону 24-ї бригади Збройних сил України Віктор Кудряшов підтвердив у середу інформацію про загибель на 31 блокпосту одного бійця й поранення шістьох.

Політика

Фото для новини

15:11 21 січня 2015 р.

В’язнів концтабору в Освенцімі визволяли українці, – глава МЗС Польщі

Міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина, відповідаючи на критику про те, що Путіна не запросили на відзначення річниці визволення концтабору Освенцім, зауважив, що табір визволяли українці.

Політика

Фото для новини

14:20 21 січня 2015 р.

Евакуатори щодня забирають у пішохідній зоні Львова по 8-10 автомобілів

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, найбільше випадків порушення правил паркування автомобілів фіксують у пішохідній зоні центральної частини міста, де в середньому евакуйовують 8-10 машин за день.

Ситуації

Фото для новини

14:09 21 січня 2015 р.

Офшорна компанія захопила ПАТ «Львівелектромаш»

30 грудня відбулося рейдерське захоплення ПАТ «Львівелектромаш». Зараз поміняно керівництво підприємства, набрані нові люди в спостережну раду, в правління, обрано нового голову правління.

Ситуації

Фото для новини

14:00 21 січня 2015 р.

Росія збільшує свою військову присутність на сході України та в прикордонних районах, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Через понесені втрати у техніці та живій силі російська сторона провела нарощення сил окупаційного контингенту ЗС РФ, що діє на території Донецької та Луганської областей».

Політика