Бійці АТО зі Львова записали для побратимів пісню «Дорога на схід» (відео, оновлено)

23:25 10 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Галина Гузьо

За словами воїнів, їм давно бракувало справжньої патріотичної, військової пісні, яка б надихала їх в бою.

У Львові стартував мистецький проект «Пісні війни», до якого залучені учасники війни на Донбасі. П’ятеро бійців – Андрій Шевчук, Богдан Ковальчин, Максим Перев’язко, Тарас Гривул, Петро Комендат записали разом зі співаком Павлом Табаковим першу пісню «Дорога на Схід».

Для кожного ця дорога була довгою і важкою. Автор слів пісні – поет Василь Фесюк із Чернівців, а музику написав композитор Павло Табаков. У рамках проекту збиратимуть, записуватимуть і видаватимуть фронтові пісні, зокрема написані українськими вояками.

Про це повідомили сьогодні, 10 травня, на «Радіо Свобода». Натомість тележурналісти розповіли у вівторок 

«Бійці, які повернулися зф зони АТО, сьогодні записали «драйвову» пісню «Дорога на схід». За словами воїнів, їм давно бракувало справжньої патріотичної, військової пісні, яка б надихала їх в бою. Хлопці сподіваються, що «Дорога на схід» замінить на фронті старі радянські військові пісні. Записували пісню на професійній студії звукозапису неподалік Львовом.

Музику написав співак Павло Табаков, він же став продюсером музичного твору. «Там же як? Навушники в вуха, автомат в руки і побіг, – розповів Павло Табаков. – Хлопці кажуть, що коли ти стріляєш з автомату, то має бути відчуття адреналіну» 

Слова пісні написав чернівчанин Василь Фесюк. «Дорога на схід» – це вже друга спільна робота Павла Табакова і Василя Фесюка. У 2014 вони разом написали пісню про загиблих під час Майдану героїв «Небесну Сотню, Господи, прийми».

Про це повідомили сьогодні, 10 травня, на «Громадському телебаченні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів