На Львівщині вилучили у громадянина Німеччини опіум (оновлено)

22:35 12 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

У діях громадянина Німеччини вбачають ознаки злочину, передбаченого статтею 309 Кримінального кодексу України.

Сьогодні вночі працівники Львівської митниці вилучили в пункті пропуску «Шегині» у громадянина Німеччини три ампули з речовиною білого кольору. За попередніми даними, це – опіум. Заборонену до переміщення речовину віннамагався вивезти за межі України. Знайшли її серед його особистих речей.

Про цей факт повідомлено правоохоронні органи. У діях громадянина Німеччини вбачають ознаки злочину, передбаченого статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Про це повідомили сьогодні, 12 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі Львівського обласного управління ДФС. Натомість у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України розповіли в четвер:

«Сьогодні вранці прикордонники відділу «Шегині» під час огляду автомобілів в пункті пропуску виявили приховані валізи з медичними препаратами та різними хімічними реактивами. Різного роду кристалічні речовини у спеціальних скляних колбах серед власних речей перевозив громадянин Німеччини, 1951 року народження в салоні переобладнаного під автокемпінг мікроавтобуса «Мерседес».

Прикордонники, враховуючи ризики прихованого переміщення через кордон заборонених предметів та матеріалів, зокрема наркотичних речовин, скерували його автомобіль на поглиблений огляд, до якого також залучили працівників митниці та двох спеціальних собак Бетті та Кінга. Невдовзі, в ході огляду житлової зони салону авто, серед особистих речей у спеціальних валізах було знайдено три скляні колби з кристалічною речовиною білого кольору з надписом «Opium» та 124 колби з іншими невідомими субстанціями. 

Враховуючи можливу належність знайдених речовин до сильнодіючих наркотиків, на місце події були викликані працівники Національної поліції. По прибуттю слідчої групи знайдені речовини та водія автомобіля було передано представникам нацполіції».

Про це повідомили сьогодні, 12 травня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів