Новини Львова (cтор. 6739)

Фото для новини

11:05 4 липня 2015 р.

Сьогодні у Львові стартує Місяць авторських читань

Щодня впродовж липня паралельно у п’ятьох містах Європи – Брно (Чехія), Остраві (Чехія), Кошице (Словаччина), Вроцлаві (Польща) і Львові – відбуватимуться виступи відомих письменників з чотирьох країн-учасниць проекту.

Культура

Фото для новини

23:34 3 липня 2015 р.

У Львові відремонтують фонтан на вулиці Хмельницького

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, департаменту житлового господарства та інфраструктури надано функції замовника і дозвіл на проектування та капітальний ремонт фонтану на вулиці Хмельницького біля будинку №56.

Культура

Фото для новини

23:30 3 липня 2015 р.

У ще двох львівських підземних переходах облаштують торговельні майданчики

Виконавчий комітет ЛМР дозволив облаштувати торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами у підземних переходах на перехрестях вулиці Городоцької з Вільховою й Виговського.

Економіка

Фото для новини

21:25 3 липня 2015 р.

У Львові вшанували пам’ять розстріляних у липні 1941 року професорів (оновлено)

В урочистостях біля пам’ятника на Вулецьких пагорбах взяла участь делегація ректорів вищих навчальних закладів Вроцлава, представники керівництва області та міста, делегація науковців та освітян Вроцлава, представники науково-освітянської спільноти Львова.

Історія

Фото для новини

18:31 3 липня 2015 р.

Учасники АТО на Львівщині не поспішають в санаторії. Хоча мають право

Демобілізовані учасники АТО не поспішають скористатися своїм правом відпочити та оздоровитися в санаторіях. Тільки близько сорока бійців побажали поїхати на лікування, хоча Львівській області мають надати майже півтори тисячі путівок.

Ситуації