У зоні АТО вручили бойову зброю молодим гвардійцям

16:28 25 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Перед початком ритуалу вручення бойової зброї бійці разом виконали Державний Гімн України.

«Днями солдати Рубіжанського батальйону, що на Луганщині, отримали бойову штатну зброю», – повідомили сьогодні, 25 січня, в Національній гвардії України, де також розповіли подробиці:

«Для кожного військовослужбовця день вручення бойової зброї має особливе значення. Це стародавня традиція, суть якої полягає в тому, що зброя – це честь і гідність солдата. Вона повинна захищати свій народ і Батьківщину. На людину, що одержує в руки зброю, покладається велика відповідальність.

Перед початком ритуалу, в якому взяли участь більше 30 військовослужбовців, бійці разом виконали Державний Гімн. Вручаючи зброю, офіцери вітали кожного солдата із цією знаменною подією.

Командир батальйону підполковник Руслан Каражбей звернувся до молодих солдатів з напутнім словом, в якому закликав їх належно ставитися до службових обов'язків і берегти отриману зброю. По закінченню урочистостей гвардійці отримали пам’ятні календарі з груповим фото, які для них зробив екіпаж автоклубної машини».

Про це повідомили сьогодні, 25 січня, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів