На коліях Львівської залізниці очистили від снігу стрілочні переводи

14:40 25 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: pravdatime.uz.ua

В Україні на боротьбу зі сніговими переметами вийшли вчора близько 1,2 тисячі залізничників, які задіяли й спеціальну техніку.

«Минулої доби залізничники очистили від снігу понад 2,5 тисячі стрілочних переводів», – повідомили сьогодні, 25 січня, в Укрзалізниці, де також розповіли подробиці:

«Упродовж минулих вихідних та в ніч з 24 на 25 січня на залізницях України не припинялися роботи з прибирання снігу на коліях та пасажирських платформах. Загалом на боротьбу зі сніговими переметами вийшли близько 1,2 тисячі залізничників, які задіяли й спеціальну техніку. 

У добу з 24 на 25 січня опадів на території залізниць України не спостерігалося, сніг йшов лише на Львівщині. Загалом залізничники очистили від снігу понад 2,5 тисячі стрілочних переводів, 135 станційних колій, 320 технологічних проїздів та 125 пасажирських платформ.

У неділю впродовж дня на Придніпровській, Південній та Одеській залізницях, на території яких раніше випала значна кількість снігових опадів, працювало 22 одиниці снігоприбиральної техніки, вночі – дев’ять спецмашин. Загалом за добу вивезли понад 19 тисяч кубометрів снігу.

Сьогодні вдень робота з прибирання снігу триває на коліях триває. Упродовж дня два снігові поїзди та спецтехніку планують задіяти на Придніпровській, Південній та Одеській залізницях».

Про це повідомили сьогодні, 25 січня, в прес-центрі Укрзалізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів