У Львові внесено зміни в графіки руху нічних автобусів

14:32 25 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: photo.stepex.net

Нічні міські автобуси відправлятимуться з кінцевих зупинок на 10-45 хвилин пізніше.

«За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, у графіки руху нічних міських автобусів внесено зміни», – повідомили сьогодні, 25 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Автобуси відправлятимуться з кінцевих зупинок на 10-45 хвилин пізніше. Такі зміни зумовлені адаптацією графіків руху нічного транспорту до роботи підприємства «Фуджікура», яке працює у дві зміни. 

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир зазначив: «Ми змістили відправлення автобусів з кінцевих зупинок на 10-45 хвилин, підлаштовуючись під графіки роботи підприємства «Фуджікура».

Віктор Щир також не виключив, що в подальшому, зважаючи на збільшення штату підприємства «Фуджікура», у розклад руху нічних автобусів знову можуть вносити зміни. Нічні маршрути у тестовому режимі запрацювали у Львові 1 липня цього року. Вартість проїзду становить вісім гривень.

Найпопулярніший маршрут, за інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, – №4Н, який сполучає залізничний вокзал із мікрорайоном Сихів. Щоденно автобуси обслуговують в середньому 300-350 пасажирів.

За п’ять місяців роботи нічними автобусами скористалось близько 45 тисяч осіб. За оновленням графіку руху нічних маршрутів можна слідкувати на сайті Центру міського сервісу http://city-service.lviv.ua/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів