На тренувальні збори до Туреччини вирушили двадцятеро гравців львівських «Карпат»

13:50 25 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

«Зелено-білі» повернуться додому 7 січня.

У неділю по обіді делегація львівських «Карпат» вирушила на перші зимові збори до Туреччини – повідомили в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» , де також розповіли подробиці:

«На узбережжі Середземного моря «зелено-білі» тренуватимуться та проводитимуть спаринги протягом двох тижнів. Головний тренер «Карпат» Олег Лужний узяв на перші збори воротарів Романа Мисака, Олега Мозіля, Івана Сілецького; захисників Андрія Гітченка, Володимира Костевича, Ігоря Пластуна, Василя Кравця, Артура Новотрясова; півзахисників Амбросія Чачуа, Дмитра Кльоца, Артура Карнозу, Олега Голодюка, Дениса Кожанова, Муртаза Даушвілі, Ігоря Худоб’яка, Павла Ксьонза, Ігоря Богача; нападників Тарас Пучковського й Михайла Сергійчука.

Натомість воротар Роман Підківка, захисник Денис Мірошніченко та нападник Вадим Страшкевич зараз знаходяться в Туреччині на зборах у складі молодіжної збірної України. Не полетів до Туреччини й молодий форвард Олексій Гуцуляк, який зазнав прикрого ушкодження і буде змушений пропустити частину підготовки до сезону. 

«Карпати» запланували на перших зборах три контрольні матчі. 28 січня львів’яни зіграють проти румунського «Петролула», який у національному чемпіонаті наразі посідає 14-у сходинку, 2 лютого карпатівці проведуть матч проти чеського клубу «Словацко», який знаходиться на 10-у місці у чемпіонаті.

Завершать збори «леви» матчем проти чорногорського «Рудара», який тримається на другій позиції. Ця гра запланована на 6-е лютого.  7 січня карпатівці повернуться до Львова на короткий відпочинок, після чого знову вирушать до Туреччини на другі збори».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів