Новини Львова (cтор. 6740)

Фото для новини

12:52 28 липня 2015 р.

Минулої доби на сході України поліг один наш боєць і поранено дванадцятьох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, 12 – було поранено».

Політика

Фото для новини

12:36 28 липня 2015 р.

27-річну жінку засудили на Львівщині за неправдиві покази

Дрогобицький міськрайонний суд виніс рішення про позбавлення волі строком на один рік з іспитовим терміном один рік щодо жінки, котра надала завідомо неправдиве повідомлення та завідомо неправдиві покази про злочин, а саме – зґвалтування.

Кримінал

Фото для новини

12:00 28 липня 2015 р.

Військова прокуратура Львівського гарнізону відкрила кримінальні справи щодо керівників органів влади

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону встановлено, що посадові особи окремих сільських рад самоусунулись від покладених на них обов'язків під час проведення чергової хвилі часткової мобілізації.

Кримінал

Фото для новини

11:20 28 липня 2015 р.

У Львові засудили вбивцю до 14 років ув'язнення

Галицьким районним судом Львова визнано винним 34-річного громадянина в учиненні кримінального правопорушення за пунктом 4 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю).

Кримінал

Фото для новини

11:15 28 липня 2015 р.

Військовий комісар Львівщини закликає змінити наших захисників на сході України

Очільник обласного військового комісаріату Микола Садовський нагадав військовозобовʼязаним про їх обов’язок не лише перед державою, але й перед своїми дітьми та батьками.

Політика