Відсьогодні львів’яни зможуть приймати іноземних волонтерів

10:04 25 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Host Family / AIESEC у Львові» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У понеділок у нашому місті стартує програма «Host family».

«Упродовж 25 січня – 6 березня у львів’ян буде цікава можливість стати приймаючою сім'єю для іноземного волонтера», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Host family» («Приймаюча сім'я») – це програма для українських сімей, які добровільно без матеріальної винагороди беруть на себе роль нових батьків, братів і сестер для іноземних студентів, які приїжджають до нашого міста, у рамках реалізації міжнародної програми стажувань «AIESEC». Організатори зазначили:

«Ставши приймаючою сім’єю, ви зможете не тільки мати можливість спілкуватися англійською мовою весь час, а й знайти нового друга, дізнатися більше про його культуру та звичаї, брати участь в соціальних проектах AIESEC в Україні разом з волонтерами».

Вікторія, яка влітку прийняла стажера з Єгипту до себе додому, ділиться враженнями: «Це був чудовий час та емоції, яких не передати. Спочатку мені було важко із спілкуванням, але з часом я й сама не помітила, як почала вільно розмовляти». 

Ще один учасник програми «Host family» – Соломія –  ділиться спогадами: «Перші три дні ви обидва намагаєтесь звикнути один до одного, пізнати один одного, пристосуватись. А вже на другий тиждень ти розумієш, що це не просто співжитель та друг – ти маєш нового члена сім’ї. Найкращий спосіб розширити кругозір і пізнати чиюсь культуру, не виходячи з дому – сидіти за чашкою чаю з інтерном».

Для того, щоб стати приймаючою сім’єю, потрібно звернутись до представника «AIESEC»: Соломія Гримак, телефон: +38 063 652 56 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів