100 ОСББ у Львові готові заплатити пів ціни за відеоспостереження

18:39 22 серпня 2022 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук

У Львівській громаді до 29 серпня включно приймають заявки щодо облаштування систем відеонагляду у будинках ОСББ чи на прилеглих територіях. Камери спостереження обладнають у межах міської програми «Безпека житлових кварталів».

Обов'язковою умовою для участі у цьому проєкті є готовність людей долучитися фінансово. Закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачуватимуть місто і мешканці - 50/50. Тому тут міська рада цільово працює з ОСББ.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

За інформацією управління безпеки ЛМР, на сьогодні для участі у програмі зголосилося близько 100 об’єднань. До першого, цьогорічного, етапу реалізації проєкту вже відібрали близько 40 заявок. При відборі пропозицій перевагу надають будинкам, які розміщені біля критичної інфраструктури. А також локаціям, які треба зробити більш безпечними. Ще одна умова – аби будинок був розміщений в межах існуючої мережі загальноміської системи відеонагляду. «Закликаємо ОСББ зголошуватись і, якщо будинок розташований в межах існуючої мережі системи відеоспостереження, то є всі шанси облаштувати відеонагляд ще цьогоріч», - зазначили в управлінні безпеки ЛМР.

Наступний етап розбудови інтегрованої системи відеоспостереження передбачає роботи з проєктування та прокладання оптоволоконного кабелю, аби розширити мережу відеонагляду. Відтак, при цьому враховуватимуть розташування тих будинків ОСББ, від яких надійшли заявки на участь у проєкті. «Ті ОСББ, які через технічні причини не можуть цьогоріч стати учасниками програми, зможуть долучитися вже наступного року», - наголосили в управлінні безпеки ЛМР.

У Львові встановлять ще 30 систем відеонагляду: хто заплатить

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів